Assebroek 050 35 33 40
Izegem 051 30 31 04

U gaat trouwen

Eeuwige liefde voor trouwringen

Het vervaardigen van trouwringen is dé specialiteit van Juwelier Eversen. Met jaren ervaring en vakkennis begeleidt Eversen u in de brede keuze aan verschillende stijlen, materialen en afwerkingen. Het uitkiezen van trouwringen kan op afspraak tijdens of na de openingsuren. Zo bent u zeker van voldoende tijd en privacy om deze belangrijke keuze te maken. Het graveren van uw namen en huwelijksdatum is bij gouden trouwringen steeds in de vervaardiging inbegrepen.
 

Trouwringen van gerenommeerde merken en originele creaties

Juwelier Eversen beschikt over een uitgebreid assortiment aan verlovingsringen, trouwringen en bruidsjuwelen van gerenommeerde topmerken. Deze juwelen kunnen aangepast worden tot ze perfect aan uw wens voldoen. U kan bij Eversen eveneens terecht voor het ontwerpen en creëren van unieke verlovings- en trouwringen. Deze heel persoonlijke juwelen kunnen vervaardigd worden op basis van een idee, een foto, voorbeelden van bestaande ringen of zelfs op basis van de stijl van uw trouwoutfit.

Gaat u voor een unieke creatie? Woon dan het smelten en smeden van uw ringen bij in ons atelier. Het is zonder twijfel een bijzonder gebeuren om uw trouwringen van vloeibaar goud tot schitterende juwelen te zien groeien!
 

Juwelier Eversen op trouwbeurzen

Juwelier Eversen is trouw aanwezig op de jaarlijkse trouwbeurzen in Oostende, Antwerpen, Brugge, Kuurne, Kortrijk, Roeselare en Gent. In onze stand kan u een mooie selectie van onze trouwringen ontdekken. Aarzel zeker niet om ons aan te spreken voor een heel persoonlijke, eigen creatie. Wij smeden uw idee om tot de perfecte trouwring!

Benieuwd op welke beurs we staan? Hou dan onze nieuwsberichten of Facebookpagina in het oog!

Originele trouwringen van Juwelier Eversen

Overweldigd door de enorme keuze aan trouw- of verlovingsringen? Hebt u een specifieke ring in gedachten maar vindt u de juiste match niet?

Leg ons uw idee voor en wij smeden de perfecte verlovingsring of trouwringen voor u. Bekijk hier alvast een selectie van onze eigen creaties!

In het atelier van goudsmid Jan Eversen

Uw trouwringen worden vervaardigd op afspraak zodat u het magische smeedproces van uw trouwringen in ons atelier kan bijwonen.