Juwelier Eversen

Trouwdagen 2024/2025

In september en oktober organiseren we opnieuw onze trouwzondag. Het uitzoeken van de perfecte trouwringen kan behoorlijk spannend zijn. Tijdens onze trouwweekends gaan we samen met koppels op zoektocht naar de perfecte trouwringen. We nemen hiervoor samen met u uitgebreid de tijd. Laat u inspireren door onze ruime, bestaande handgemaakte collectie. Samen werken we aan de hand van uw smaak en budget de juwelen van uw dromen uit. Vervolgens kunt u zien hoe uw trouwringen worden gemaakt in ons atelier.

Maak een afspraak en geniet van:

  • 20% korting op alle trouwringen
  • Ruime keuze aan ringen uit verschillende collecties
  • Liever iets unieks? Dan maken we een eigen creatie naar uw smaak en budget
  • Bekijk hoe uw trouwringen gemaakt worden in ons atelier

In september en oktober bent u van harte welkom op onze trouwzondag:

  • zondag 1 september in onze winkel te Assebroek
  • zondag 6 oktober in onze winkel te Izegem

Om ervoor te zorgen dat we genoeg tijd kunnen vrijmaken voor ieder koppel, werken we enkel op afspraak. Wij ontvangen u graag met een hapje en drankje op een tijdstip naar keuze tussen 9u en 17u. U kan een afspraak maken door ons te mailen via info@eversen.be of ons contactformulier in te vullen. Wees er snel bij, aangezien er beperkt plaats is.

 

Uw eigen creatie

Een trouwring is een juweel voor het leven. Dat juweel moet uw wens of droom dan ook 100 % waarmaken, zodat u er levenslang plezier aan hebt. Daarom is een trouwring vooral úw creatie: wij luisteren naar wat u wilt. Deze heel persoonlijke juwelen kunnen vervaardigd worden op basis van een idee, een foto of op basis van de stijl van uw trouwoutfit.

We kijken in onze eigen bestaande handgemaakte collectie welke ring al enigszins bij u in de smaak valt en bespreken dan hoe we het juweel van uw dromen kunnen uitwerken. Benieuwd hoe uw trouwringen worden gemaakt? U kan aanwezig zijn in ons atelier terwijl Goudsmid Jan Eversen uw trouwringen maakt.

 
 
Scroll to Top