Juwelier Eversen

U gaat trouwen

Onze eeuwige liefde voor trouwringen

Juwelier Eversen beschikt over een uitgebreid assortiment aan verlovingsringen, trouwringen en bruidsjuwelen. Met jaren ervaring en vakkennis begeleidt Eversen u in de brede keuze aan verschillende stijlen, materialen en afwerkingen. Het uitkiezen van trouwringen kan op afspraak tijdens of na de openingsuren.

Handgemaakte trouwringen en originele creaties

Een trouwring is een juweel voor het leven. Dat juweel moet uw wens of droom dan ook 100 % waarmaken, zodat u er levenslang plezier aan hebt. Daarom is een trouwring vooral úw creatie: wij luisteren naar wat u wilt. Deze heel persoonlijke juwelen kunnen vervaardigd worden op basis van een idee, een foto of op basis van de stijl van uw trouwoutfit. We kijken in onze eigen bestaande handgemaakte collectie welke ring al enigszins bij u in de smaak valt en bespreken dan hoe we het juweel van uw dromen kunnen uitwerken.

Hou onze nieuwsberichten of Facebookpagina in het oog voor de nieuwste trouwringen!

Onze trouwdagen en -weekends

Bent u op zoek naar de perfecte trouwringen? Kom dan langs en ontdek onze collectie trouwringen of leg uw idee voor om uw eigen unieke ringen te laten maken. U kan zelfs het maken van uw trouwringen bijwonen als u wilt.

Lees hier alles over onze trouwweekends.

In het atelier van goudsmid Jan Eversen

Woon het smelten en smeden van uw ringen bij in ons atelier. Het is zonder twijfel een bijzonder gebeuren om uw trouwringen van vloeibaar goud tot schitterende juwelen te zien groeien!

Scroll to Top